Akumulátorový stříhací strojek na psy KERBL DELOX 18463

Kód: 0959
1 359 Kč 1 123,14 Kč bez DPH
OBJEDNÁNO OD DODAVATELE
Položka byla vyprodána…

Akumulátorový střihací strojek, pro psy, Li-ion 2500 mAh, až 300 minut, se 4mi nástavci, nerezová hlava, šířka střihu 38 mm. Pokud chcete mít svého psího mazlíčka hezky ostříhaného, máme pro Vás skvělý tip na efektivní holící strojek. Na jedno nabití baterie vydrží až 60 minut, a tak máte dostatečný čas pro úpravu svého zvířete. Díky čtyřem nástavcům o různé délce, můžete srst zkrátit podle Vašich potřeb. Nerezová holící hlava nepodléhá korozi a díky tomu má dlouhou životnost.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Akumulátorový stříhací strojek na psy KERBL DELOX 18463

Akumulátorový stříhací strojek,  pro psy, pro finální detailní úpravy,  výborné střihací vlastnosti,  velmi výkonná dobíjecí baterie Li-ion 2500 mAh,  až 300 minut na jedno nabití,  se 4mi nástavci (3, 6, 9, 12 mm),  5-stupňové integrované nastavení hlavy,  nerezová stříhací hlava,  3-stupňová rychlost stříhání, LED světlo ve směru střihušířka střihu 38 mm.

Pro jaká zvířata je strojek určen? 

Holící strojek je vhodný pro všechny typy psí srsti. Stříhání psů je nezbytnou součástí péče o jejich srst. Zejména psi s dlouhou a hustou srstí potřebují pravidelné stříhání, aby se jejich srst snadněji udržovala. Strojek je vhodný taky na stříhání citlivých oblastí, jako jsou tlapky nebo obličej.

obr-3

Možnosti úpravy srsti pomocí strojku

Pomocí strojku a kvalitní nerezové holící hlavy lze upravit srst pro finální detailní střih. V balení se nachází 4 nástavce (3, 6, 9, 12 mm) a délku střihu můžete regulovat na samotné holící hlavici 5-stupňovým integrovaným nastavením - 0,8 - 2 mm. Strojek nabízí až tři stupně rychlosti stříhání (4000, 5000 nebo 6000 kmitů/minutu). Strojek má integrované LED světlo ve směru střihu, což umožňuje ještě lépe vidět srst zvířete.

obr-1

Napájení střihacího strojku pro psy

Akumulátorový stříhací strojek je vybaven dobíjecí Li-ion baterií s kapacitou 2500 mAh, která umožňuje až 300 minut nepřetržitého provozu. Pokud se strojek vybije, můžete ho připojit na nabíjecí kabel a pokračovat ve stříhání i během nabíjení. Nemusíte tedy čekat, až se strojek zcela nabije, a můžete bez přerušení pokračovat v úpravě srsti svého zvířete. Technologie baterie chrání přístroj před přehřátím. Strojek také nabízí digitální zobrazení stavu nabíjení strojku.

obr-2

Údržba strojku na psy

Doporučuje se čistit strojek po každém stříhání, aby si dlouho zachoval výborný stav. Stříhací hlavici lze snadno sejmout bez použití nářadí a jednotlivé části strojku očistit štětečkem, který je součástí balení. Pro prodloužení životnosti stříhací hlavy je nutné ji pravidelně promazávat olejem, který je součástí balení.

stroj-8

Obsah balení:

  • akumulátorový střihací strojek
  • holící hlava
  • 4 střihací nástavce (3, 6, 9, 12 mm)
  • čistící štěteček
  • nabíječka
  • lahvička s olejem
  • návod k použití

 

Návod k použití ke stažení: 
A1 logo PDFAkumulátorový stříhací strojek na psy KERBL DELOX 18463

Doplňkové parametry

Kategorie: Stříhací strojky na psy
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.8 kg
Položka byla vyprodána…
Nakupte po telefonu (Po-Pá: 8:00-16:00)